SeneCura SeniorCentrum Olomouc

Zahradní slavnost SeniorCentra Olomouc

Stejně jako ve všech SeniorCentrech napříč republikou, i u nás v Olomouci proběhla další krásná Zahradní slavnost, která se letos nesla v duchu Hašlerových písní. Pozvali jsme k nám Moravské divadlo Olomouc, které si pro nás připravilo jednu z nejoblíbenějších českých lidových operet Podskalák. Podskalák je příběhem o lásce, které není přáno, ale nakonec dojde do šťastného konce. A tak tomu bylo i u nás. Bouřlivý potlesk a úsměvy na tvářích všech zúčastněných mluvily za vše.

Také letos se na nás usmálo štěstí a celý den panovalo hezké počasí. V kombinaci s výborným občerstvením, grilovanými dobrotami, sladkými koláči a širokou nabídkou nápojů si přišel na své snad každý. A pro nejmenší návštěvníky, kteří svou bezprostředností oživili celé odpoledne ještě víc, byla nachystána kupříkladu lahodná zmrzlina a mléčné koktejly.

Naše prostorná zahrada i altánek praskaly ve švech. A my za to byli moc rádi. To, že jsme mohli strávit celé odpoledne společně dohromady, nás utvrdilo v tom, že takové akce mají smysl a měly by se konat pravidelně. Děkujeme všem, kteří přišli mezi nás a současně děkujeme Moravskému divadlu Olomouc za úžasný zážitek.

 Další článek