SeneCura SeniorCentrum Olomouc

Ježíškování v SeniorCentru Olomouc

Rok utekl jako voda a celý tento týden u nás v SeniorCentru Olomouc probíhá „Ježíškování“ plné nádherných dárečků pro naše klienty. Tentokrát jsme předávali krásné dárečky od dětí a studentů Střední, základní a mateřské školy pro sluchově postižené v Olomouci.

Na Ježíškovské dárečky pro seniory se skládali žáci a zaměstnanci střední školy – praktické školy z dvouletých oborů. Dárky nám předala paní učitelka Mgr. Regina Valentíková s asistentkou Leničkou, kterým nadílka zabrala celé auto.

Po ukončení sbírky dárečků a předání klientům našeho SeniorCentra přivezla ještě jedna ze zaměstnankyň školy dodatečně další krásné dárečky s omluvou, že dříve to nestihla. Je vidět, že ani dětem, studentům, učitelům a jejich rodičům nejsou senioři lhostejní a již s pevnou pravidelností vždy nadělí našim klientům překrásné dárečky a za to  jim všem velké DÍKY!!!

Některé klienty dárečky dojaly až k slzičkám, ale všem udělaly obrovskou radost. Velké, měkké deky z mikroplyše či pestrobarevné polštáře, nebo veselá beruška, která slouží jako polštářek či elegantní svetřík. Ani pánové o nic nepřišli a ocenili dárek, a to vaječný koňak, který si již odpoledne společně vychutnávali.

 

Přejeme Vám všem ty nejkrásnější vánoce! Děkujeme!

 Další článek