SeneCura SeniorCentrum Olomouc

Kuchařské dovednosti v SeniorCentru Olomouc

Výborné jídlo umí vytvořit a podpořit i dobrou náladu. Že láska prochází žaludkem, to je všeobecně známo. V našem SeniorCentru Olomouc se o spokojené žaludky stará bravurní tým, pod vedením pana Martina Závodného. Jeho tým tvoří skvělá parta výjimečných žen, a to ve složení Laďka, Maruška, Janča, Olinka a Kristýnka. Tyto dámy dokáží vykouzlit z jídel až umělecká díla. Pokrmy by měly nejen chutnat, ale i ladit oku, a to se všem v naší kuchyni daří.

Panu šéfkuchaři by mohl tento skvělý tým leckdo závidět a není se čemu divit. I přesto, že tato práce není lehká, vládne v naší kuchyni vždy prima nálada a chodbami se line příjemná vůně.

Čeho si na naší kuchyni vážíme? Prioritou je pro tento tým čerstvost surovin a vlastní vypěstované bylinky, které ihned používají k dochucení či zdobení aktuálně připravených pokrmů. A proto nás již vícekrát napadlo, že takové kuchařské umění a talent je potřeba zviditelnit např. přihlášením do kuchařského pořadu MasterChef. To bychom ale přišli o jejich výborné dobroty, což nemůžeme dopustit.

Závěrem bychom celému našemu kuchařskému týmu rádi poděkovali za spokojené žaludky, trpělivost a lidský přístup ke všem obyvatelům našeho SeniorCentra.

 Další článek