SeneCura SeniorCentrum Olomouc

Prázdniny začaly i u nás v Olomouci

Letos se I. a II. ročníku naší Univerzity třetího věku zúčastnilo celkem 24 studentů. Celý rok všichni pilně studovali a teď už si také užívají prázdnin.
Na poslední školní den jsme se sešli v opravdu hojném počtu. Zazněla slavnostní fanfára a usměvavé „profesorky“ (aktivizační pracovnice) začaly předávat vysvědčení včetně vypracovaných sešitů za celý školní rok. Ke každému studentovi přistupovaly individuálně, vypíchly přednosti jednotlivých žáků a pochválily celý kolektiv, se kterým se skvěle pracuje a kde si všichni vzájemně si pomáhají.
Za celoroční práci byli naši studující senioři odměněni vynikající vanilkovou a ovocnou zmrzlinou. „Opravdu si připadám jako tenkrát, když jsem ještě chodila do měšťanky a maminka mi za odměnu koupila zmrzlinu,“ říká jedna ze studentek a další se s úsměvem přidávají. Celý školní rok stál to za to, tak hurá na prázdniny za krásnými novými zážitky.
V červenci a srpnu se pustíme do cvičení s tanečními prvky na terase, budeme pravidelně grilovat všelijaké dobroty a přivítáme mezi sebou spoustu zajímavých hostů – cestovatelů, chovatelů zvířat a dalších pozoruhodných lidí.

Krásné prázdniny vám všem přeje SeniorCentrum Olomouc

 Další článek