SeneCura SeniorCentrum Olomouc

Křeslo pro hosta SeniorCentra Olomouc

Sportovní nadšenec, optimista a člověk, který se nebojí výzev. Tak bychom v několika slovech charakterizovali našeho olomouckého ředitele pana Vítězslava Rychlého, který přijal pozvání a přišel mezi naše klienty a strávil s nimi příjemné středeční dopoledne. Cílem aktivity „křeslo pro hosta“ je blíže se seznámit s pozvanou osobou, a to tak, že jsou mu kladeny nejrůznější otázky, ať už z pracovního, tak i z osobního života. Otázky si vždy s klienty připravíme dopředu a daný host je posléze „tahá“ z klobouku.

Pan ředitel se své role hosta zhostil velmi dobře. Hned na úvod se představil a ukázal nám fotografie své rodiny, svých zájmů, fotografie z výletů či rodinných dovolených, ale třeba také fotbalového týmu, který už roky trénuje.

Otázek byla připravena spousta, až jsme se trošku báli, že je všechny nestihneme, ale opak byl pravdou. Na každou dostali naši klienti odpověď. Pro vaši představu jsme se pana ředitele zeptali například na tyto: „Jak jste se dostal na pozici ředitele v našem SeniorCentru?“, „Co vás na práci zde překvapilo nejvíc?“,  „Jaký je váš oblíbený film?“, či „Jakou hudbu nejraději posloucháte?“. S blížícím se obědem jsme s velkým díkem rozloučili a slíbili si, že takovéto příjemné dopoledne nejpozději za rok zase zopakujeme.

Moc Vám děkujeme, pane řediteli, že jste si ve svém nabitém pracovním harmonogramu našel čas na společné setkání.

 Další článek