SeneCura SeniorCentrum Olomouc

Štědré Ježíškování v SeniorCentru Olomouc

Krásný projekt „Úsměv pro ostatní“ uspořádali studenti Univerzity Palackého v Olomouci, kdy do sběrných boxů umístěných na fakultách mohli oni a personál různých oddělení Fakultní nemocnice vložit svůj vzkaz jednotlivým seniorům. Tyto vzkazy či pohledy jsme předali našim klientům, které pohledy velice potěšily a se zaujetím si přání jedno po druhém pročítali. Děkujeme za tento úžasný počin.

Velké díky patří i žákům ZŠ Stupkova, kteří vyrobili třpytivá srdce a vánoční svícny, které nyní zdobí pokoje našich klientů.

A ani ti nejmenší na nás nezapomněli. Děti z MŠ Nové Sady byly pilné a hlavně úžasně zručné, když vyrobily keramické domečky s motivy srdce, keramické baňky na stromeček či ozdobné svícny. Všechny tyto ručně vyráběné dekorace potom předaly personálu SeniorCentra Olomouc dne 23.12. Děkujeme našim nejmenším a také jejich učitelkám.

Kosmetický balíček plný kvalitní přírodní kosmetiky firmy Kneipp nadělila i naše společnost SeneCura, která každý rok obdarovává nejen naše klienty, ale i všechny zaměstnance. Tímto jim moc děkujeme, dárečky i poděkování za práci nám všem udělalo velkou radost.

Krásný Nový rok Vám všem!!!

 Další článek