SeneCura SeniorCentrum Olomouc

Zahradní slavnost SeniorCentra Olomouc

Opět po roce se v prostorách našeho SeniorCentra Olomouc konala tradiční Zahradní slavnost. Teplé počasí a azurově modrá obloha zaručovala krásné odpoledne, navíc zpestřené naším speciálním programem.

Šéfkuchař Martin Závodný se svým bravurním týmem pro nás připravili vynikající pohoštění v podobě grilovaných žeber, kolen, nakládaného hermelínu a asi nejoblíbenějších bramboráků. Na své si přišli i milovníci sladkého, ať už pečeného nebo osvěžující zmrzliny, kterou si mohli vybrat z několika druhů. Koláčky, záviny a domácí bábovka byly skvělým doplňkem k lahodné kávičce, ta byla nabízena také z více druhů, dokonce i ve formě ledové kávy se dvěma příchutěmi.

V úvodu zahradní slavnosti se slova ujal pan ředitel Vítězslav Rychlý, který přivítal všechny účastníky této slavnosti a popřál všem krásné odpoledne.

K celkové pohodě přispěl i úžasný pan Jan Mlčoch, který byl naším hostem a zpíval pro všechny ty nejznámější písně Karla Gotta, a to naprosto k nerozeznání od originálu. Klienti si tak s panem Honzou zazpívali spoustu písniček. Atmosféra byla naprosto pohodová. Došlo i na tanec, kdy se zaměstnanci společně s klienty rozhoupali v bocích a roztančili naši zahradu.

Děkujeme všem, kteří se podíleli na této překrásné akci a již nyní se těšíme opět za rok. Na viděnou!

 Další článek