SeneCura SeniorCentrum Olomouc

Večeře při svíčkách v SeneCura SeniorCentru Olomouc

Pro starší občany, kteří vyžadují péči, je častokrát návštěva restaurace a možnost rodinné večeře velmi obtížná či dokonce nemožná. Proto SeneCura zajistí luxusní restauraci s obsluhou a několika-chodové menu přímo v domově. Společně s rodinou a přáteli, které si mohou pozvat, opět zažívají radost ze života.

Tradiční akce se již u nás konala po čtvrté a bude nadále pokračovat. Tento projekt SeneCury je velice oblíbený a hojná návštěvnost je toho důkazem. Spokojené tváře našich klientů a jejich rodin, je pro nás zásadní. Večeři zahájil pan ředitel Vítězslav Rychlý krátkým uvítacím proslovem a popřál všem nezapomenutelný večer s gurmánským zážitkem.

Na večeři se podával domácí chléb s bylinkovým máslem, polévka z pečené kořenové zeleniny. Jelení kýta s omáčkou s lesního ovoce a jako příloha se servírovalo bramborovo-dýňové pyré dozdobené špenátem a domácí šlehačkou.  Dezert ohromil všechny – čokoládový fondán s horkým lesním ovocem s vanilkovým přelivem byl vynikající sladkou tečkou večera.

K jídlu se podávalo bílé, červené a růžové víno, pivo a lahodná káva.

Obsluha v nádherných modrých šatech s aplikací bílé krajky se celý večer naprosto profesionálně věnovala všem hostům.

Veškeré podávané chody sklidily velké ovace a atmosféra byla výborná. Klienti si opravdu báječně užili čas strávený se svými rodinami. Účastnili se i ti nejmenší a rekordmanem byl několikaměsíční pravnuk naší klientky. Jinou klientku potěšila a dojala květina, kterou jí předal její syn, jako důkaz úcty a lásky. Pochvaly směřovaly nejen k šéfkuchaři, který úžasné menu připravil, ale i k ostatnímu personálu a hlavně obsluhujícím. Na závěr klienti se svými rodinami poděkovali a spokojení, plni dojmů odcházeli domů.

 Další článek