SeneCura SeniorCentrum Olomouc

Pololetní vysvědčení rozdáno i v SeniorCentru Olomouc

1.2. 2019 nejen ve školách, ale i u nás proběhlo slavnostní předávání pololetního vysvědčení studentům I. A II. ročníku „ Univerzity třetího věku“. O studium u nás v domově je velký zájem a řady studentů se nám rozšířily. Momentálně studentské setkávání navštěvuje 20 studentů a to každé úterý a čtvrtek. Studenti berou studium naprosto vážně a ke studiu přistupují poctivě.

Úzce spolupracujeme i s rodinnými příslušníky, kteří nám dodávají náměty i studijní materiály. A za to jim velké dík! Dokonce své rodiče navštěvují vždy až po „ vyučování“. I rodiny berou studium svých rodičů velmi vážně. Dotaz od jednoho z rodinných příslušníků nás ale opravdu dostal: „ A kdy studenti pojedou na lyžařský výcvik?“ či snad „ Budou i taneční?“ …tyto dotazy jsou opravdu k zamyšlení a pobavily celý učitelský sbor i studenty.

V pátek jsme se tedy sešli a shrnuli půl rok studia. Rozdali jsme vysvědčení a poblahopřáli všem studentům. Každý dostal i sladkou odměnu a studenti si u kávičky se šlehačkou vzájemně ukazovali svá hodnocení. Zástupce třídy za všechny studenty poděkoval vyučujícím, tj. aktivizačním pracovnicím a došlo i na bouřlivý potlesk. Jan Ámos Komenský, kterého máme v logu, by z nás měl jistě velkou radost.

 Další článek