SeneCura SeniorCentrum Olomouc

Rozsvícení stromečku a vánoční jarmark u nás v domově.

Vánoční jarmark po čtvrté zahájily krásným vystoupením malé i velké mažoretky, které se k nám již každoročně moc těší a my na ně také. Celý domov provoněl slavonínský punč a vánoční cukroví, který bravurně přichystal šéfkuchař našeho SC pan Martin Závodný, moc děkujeme. Po tanečním vystoupení nastala chvíle, na kterou jsme se všichni těšili a to společné rozsvícení vánočního stromu. Začalo napínavé odpočítávání a na jeho konci při nádherné melodii Tichá noc se strom rozzářil všemi barvami. Společné zpívání koled a vánoční atmosféra vykouzlila úsměv na tváří nám všem.
Klienti i rodinní příslušníci, ale i návštěvníci z širokého okolí si odnesli jako vzpomínku na toto úžasné setkání výrobky, které vznikaly pod šikovnými rukami našich klientů. Dobrovolným příspěvkem mohli podpořit další tvorbu.

Příjemně nás překvapila opravdu hojná účast, kdy bylo plno do posledního místa. Návštěvníci stáli už i na chodbách našeho domova, popíjeli punč a sledovali slavnostní odpoledne. Rádi bychom zvlášť poděkovali rodinným příslušníkům, kteří dobrovolně pomáhali při podávání vánočního punče. Všichni jsme si na závěr popřáli krásné Vánoce a hlavně hodně zdraví, štěstí a lásky. A za rok na viděnou!

 Další článek