I zdravé jídlo může být chutné
O tom nás přesvědčil pan Zbyněk Diatka, šéfkuchař a zástupce společnosti Podravka. Tentokrát pro naše klienty připravil ochutnávku sladkých a současně zdravých specialit.
Úvodem jsme si povídali o netradičních surovinách, které byly pro naše klienty neznámé. Dezert s Quinou, čokoládou a kokosem chutnal opravdu výtečně – pan kuchař sklidil od našich klientů velkou pochvalu. Po sladké ochutnávce následoval slaný chod v podobě vepřové krkovice s lahodnou omáčkou s kousky zeleniny a jako příloha byla zdravá rýže. Jako sladkou tečku dopoledního programu jsme měli možnost ochutnat cizrnový litý koláč dozdobený čokoládovým topingem. K obědu si mohli klienti pochutnat na exotickém pokrmu s názvem Kukupaka.
A co nám šéfkuchař připraví příště? Nechte se překvapit! Napovíme jen malinko: kimono, gejša, samuraj a opět zdravé a chutné jídlo.