SeneCura SeniorCentrum Olomouc

Beseda s Kateřinou Goode

Beseda se zajímavou osobností, proběhla na našem domově 23.4. od 10:00.

Dopoledne jsme se v hojném počtu sešli v prostorách naší jídelny a bouřlivým potleskem jsme přivítali našeho hosta Kateřinu Goode.

Kateřina Goode – Olomoučanka, která tančí v Hollywodu a učí jógu na Havaji. Kateřina pochází z Olomouce, ale dnes ji můžete vidět například tančit v Hollywoodských filmech nebo učit jógu na Havaji. Katka si neklade malé cíle, ale její úspěch ve světě je důkazem toho, že ke splnění snů stačí trocha píle, odvahy, talent s vášní a obrovské odhodlání. Ve světě spolupracovala s takovými hvězdami jako např. Celine Dion, Seal, Justin Timberlake a hrála i ve filmech nejen  s Adamem Sandlerem. Ale ani u nás nezahálela. Spolupráce například s mistrem Karlem Gottem byla dle jejich slov báječná a potvrdila, že mistr je úžasný gentleman.  Úžasná spolupráce byla také s Waldemarem Matuškou, Lucií Bílou, tanečníkem Yemim a dalšími.

Nyní Kateřina v Olomouci vyučuje Jogáju, která je jejim vlastním projektem. Předvedla nám jak správně provádět dechová cvičení, které si s námi i zacvičila. Nádech ústy ve tvaru “ ruličky“ a výdech  ve stylu hada či lva nás všechny nejen pobavil, ale zároveň jsme se cítili nádherně uvolnění a prodýchaní. Katka přislíbila budoucí spolupráci s naším domovem a ráda nás naučí další cvičení z jogáji.

 Další článek