SeneCura SeniorCentrum Olomouc

Přivítání Vánoc v SeniorCentru Olomouc

Letošní přivítání času vánočního a rozsvěcení vánočního stromku, které je u nás již každoroční tradicí, jsme vzhledem k situaci pojali v poněkud jiném duchu a rozhodli jsme se využít prostor naší krásné zahrady. Zde jsme na ze všech stran dobře viditelné místo umístili strom a za pomoci klientky paní Fingerové jsme jej nazdobili a řádně upevnili pro případ silného větru. Naši klienti se na tuto akci vždy velmi těší, a i tentokrát jsme je o ni nechtěli ochudit.

Úvodní slovo pana ředitele zahájilo odpolední program a mohlo se začít! Pan ředitel se také ujal podávání vánočního punče připraveného naší kuchyní.

Vystoupení dechového kvintetu Brass Tools a navíc krásné andělské překvapení v podobě křídly osvětleného tance nás v tento den příjemně naladilo na blížící se Vánoce. Neodradilo nás ani chladné počasí, na které jsme se řádně přioblékli.

Rozsvěcení vánočního stromu jsme společně s klienty a rodinnými příslušníky odpočítali a vše klaplo na jedničku. Stromeček se rozzářil a slova chvály neutichala.

Atmosféra byla až kouzelná a dechberoucí. Děkujeme, že jste s námi strávili toto výjimečné odpoledne, moc si toho vážíme.

Na závěr si náš pan ředitel Vítězslav Rychlý společně s panem správcem panem Vrbou připravili opravdu neobvyklé překvapení v podobě sněhuláka Zimníka, který rozveselil všechny přítomné. Naši zahradu bude střežit až do Tří králů.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=-454G-0sH6o[/embedyt]

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Rtrw2hnxfqI[/embedyt]

 Další článek