SeneCura SeniorCentrum Olomouc

„Křeslo pro hosta“ s naším novým panem ředitelem

Pozvání do „ Křesla pro hosta“ přijal náš pan ředitel Vítězslav Rychlý, který si ve svém nabitém programu našel čas a přišel mezi naše klienty.

Po krátkém představení přišel ten správný čas, kdy naši klienti měli možnost položit panu řediteli různé otázky i ty všetečné.

„Jak trávíte svůj volný čas?“ zněla jedna z otázek. „Velice rád se věnuji cyklistice a sportu obecně.  Trénuji mladé, nadějné fotbalisty, což mě nesmírně baví.“

„Jak se Vám u nás líbí?“ ptali se zvídaví klienti. „ Náš domov je velmi pěkný a vládne tu milá domácí atmosféra. Možnost posedět si na zahradě je jistě pro klienty a jejich rodiny příjemná“.

Kde byste se chtěl znovu narodit? „O tom nemusím dlouho přemýšlet, jedině tady v České republice, která nabízí nádhernou přírodu, hory a střídání čtvero ročních období. Žiji tady rád.“

Pan ředitel ochotně odpověděl všem na položené otázky. Na závěr všem popřál pevné zdraví a pěkné žití v našem SeniorCentru. Zároveň slíbil, že takovéto setkání není poslední a bude se těšit na příště. Potleskem jsme panu řediteli poděkovali za jeho upřímnost a ochotu odpovídat na otázky.

 

 Další článek