SeneCura SeniorCentrum Olomouc

Večeře při svíčkách v SeniorCentru Olomouc

Život pokračuje s námi. Tohle naše motto nám mimo jiné pomáhají naplnit naše unikátní programy, jako například večeře při svíčkách, kterou si klienti užili v SeniorCentru v Olomouci.

Každý z klientů domovů SeneCura má jednou ročně možnost pozvat svou rodinu a své blízké na pětihvězdičkovou večeři při svíčkách. Snažíme se přenést zážitek z rodinné návštěvy luxusní restaurace přímo do našeho domova. Právě taková večeře proběhla 12.4. 2018 od 17:00 hodin v prostorách jídelny v SeniorCentru Olomouc.

K jídlu se podává menu o čtyřech chodech, které připravují prvotřídní šéfkuchaři. Obsluhu v SeniorCentru Olomouc bravurně zvládla Mgr. Věra Seidelmannová, vrchní bratr Martin Dajč a aktivizační pracovnice Lenka Bazgerová. Na průběh večera dohlížela i paní ředitelka Renáta Vávrová.

Klienti s rodinami se usadili, zapálené svíčky dotvářely slavnostní atmosféru a paní ředitelka poděkovala všem za přijaté pozvání ke slavnostní večeři.

Rozlévalo se bílé a červené kvalitní víno, nechyběla ani nabídka nealkoholických nápojů. K jídlu se podával předkrm, polévka a losos v parmezánové krustě s petrželkovými bramborami. Jako sladkou tečku si všichni mohli pochutnat na čokoládovém fondánu s lesním ovocem.

Atmosféru tohoto krásného setkání umocňovala živá hudba v podobě hry na klavír, kde zazněly skladby věhlasných hudebních skladatelů.

Velkým potěšením vedení domova bylo veřejné poděkování dcery klientky paní Miloslavy Kondášové, která ocenila láskyplnou péči a individuální a empatický přístup. Všichni zaměstnanci byli dojatí a radovali se z krásně prožitého večera spolu se všemi hosty.

 

 Další článek