SeneCura SeniorCentrum Olomouc

Klauniáda

Co takhle se vrátit do dětských let? Zavzpomínat, když k nám do města přijel cirkus? Co se nám v cirkuse nejvíce líbilo? To bylo tématem jednoho veselého dopoledne u nás na domově. Všichni jsme se shodli, že úplně nejvíc se nám líbili klauni, jejich veselost, hravost a neohrabanost.

Tři takové klauny jsme měli u nás na domově v podání našich tří aktivizačních pracovnic Lenky, Lucky a Martiny, které se naprosto dokonale „vymódily“.

Legrace mohla začít. Nejprve jsme si společně s klauny zacvičili, ale nebylo to ledajaké cvičení. Chodili jsme po laně, krotili lvy, jezdili na slonech nebo jsme zvedali tunové činky 🙂

Čekali nás i zábavné soutěže, kdy všichni obdrželi odměnu v podobě veselých hraček – zvířátek. Nechyběli ani sloni, ale také kočičky a srdce z pouti. Velký úspěch měla soutěž „Nakrm šaška“, kde se soutěžící trefovali do velké pusy obrovského šaška, který i přesto zůstával hladový.

Na závěr nám klauni zatančili a předvedli humorné scénky. Celý den se nesl v duchu cirkusu a milovaných klaunů. Jeden velký cirkus právě do Olomouce přijel, tak že bychom šli?

 Další článek