SeneCura SeniorCentrum Olomouc

Splněná přání v SeniorCentru Olomouc

Unikátní program „Splněná roční přání“ společnosti SeneCura se naplno rozjel ve všech našich domovech.

I u nás v Olomouci plníme jednou za rok všem našim klientům jejich přání. Tady je malá ochutnávka přání, která jsme splnili.

Co si tak zašopovat?“ říká paní Ilona Nečesaná a paní Jarmila Knapová, velké parádnice, kterým nejsou módní trendy cizí. S dámami jsme se tedy vydali do obrovského obchodního centra Šantovka v Olomouci.

Dalším krásným přáním bylo navštívit hasičskou stanici v Olomouci, která je jednou z největších na Moravě. Panu Janu Holubovi jsme domluvili podpraporčíka Pavla Thina, který pana Holuba provedl celou stanicí a nechal ho nahlédnout i do zázemí hasičů, do technických místností a dlouze si povídali co se od doby, kdy pan Holub sloužil, změnilo. A že toho bylo!

Další přání byla spíše gurmánská. Paní Anně Stejskalové náš šéfkuchař napekl celý pekáč do zlatova voňavých žeber, čerstvý chléb a výborný křen. Velký 200gramový steak potěšil zase pana Chládka, který navíc jako třešničku na dortu dostal kvalitní whisky. Paní Jindra Hajná si přála kvalitní vínko z Moravy a dobrou čokoládu. Pan inženýr Vladimír Šána miluje oříšky, a tak jich dostal rovnou celé 2 kg a také kvalitní čokoládu.

Není nad relaxaci a odpočinek při hýčkání nohou, které nás nesou celý život,“ prohlásila paní Anežka Machová. Perličková a masážní vana udělala paní Machové obrovskou radost. K relaxaci patří i hudba, kterou si na novém přehrávači každý den pouští paní Anna Wenzelová.

Přání budeme plnit každému i nadále a pravidelně Vás o nich budeme informovat. Zkuste i vy někomu splnit jeho přání! Je to úžasný pocit dělat lidem kolem sebe radost. Ať se i Vám splní ta nejtajnější přání.

 Další článek